Üvegfelületek, Kirakatdekor ablakmatricával

Tartós, hatékony reklámeszköz vállalkozásod arculatának hatásos megjelenítésére. Amennyiben nincs kész grafikád vagy javítani szeretnél rajta, kollégáink abban is állnak rendelkezésedre.

Új dizájnt álmodnál irodád vagy üzleted üvegfelületeire?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes ablakmatricát szeretnél üzletportálodhoz vagy irodád üvegfelületeire

Az ablakfóliázás folyamatát a legnagyobb gondossággal végezzük a tervezéstől, a kivitelezésig. A színtartósságra akár 3 év garanciát vállalunk. Professzionális német alapanyagot használunk (Oracal). Folyamatos figyelem, csíkmentes nyomat. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk a fóliára, szakértő kollégáink telepítik az ablakra, kirakatra, üvegfelületre.

Miért jó választás az ablakmatrica?

Egyszerű , gyorsan cserélhető reklámeszköz 3-5 évig ellenáll az UV sugárzásnak. Megfelelő óvatossággal tisztítható.

Felirat dekoráció

Egy színskálából kiválasztod a neked tetsző színt, vagy kinyomtatjuk (szinte bármilyen színben), és abból egy vágógép segítségével kivágjuk a szöveget, mintát, logót.

Homokfúvott fólia/savmart fólia

Ez a fólia hasonlít az opálos vagy savmart színű üveghez. Akár az egész felületet be lehet takarni vele (részlegesen enged be fényt, de nem látnak át rajta) vagy feliratokat, logót, formákat, szöveget lehet plottervágó géppel belevágni.

Nyomtatott matrica (vinyl)

Nyomtatott matrica egyedi kirakat vagy iroda design látványos megjelenítésére. Kültéri megjelenésre laminált fóliátjavaslunk, melynek köszönhetően minimum 3 évig bírja majd a dekoráció.

Perforált (lyuggatott) ablakmatrica

One way vision matricának is nevezik. Nappal kívülről nem látni be , belülről viszont kilátni. ,).