Autófólia prémium minőségben elérhető áron garanciával

Csapatunk magas minőségű anyagok felhasználásával, modern, trendi grafikai megoldásokkal, céged igényeit megvalósítva készíti el akár egy autó, akár egy teljes gépjármű flotta matricázását.

Új dizájnt szeretnél az autódnak?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes autófóliázást szeretnél

Az autófólia elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Professzionális, sokat bizonyított Oracal német autófóliát használunk. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk a fóliára, majd szakértő kollégáink telepítik az autódra.

Miért jó választás az autófóliázás?

Az egyik legjobban megtérülő, mobil reklámhordozó, tartós minőségének köszönhetően akár 5-7 évig is rajta lehet az autón, egyszeri költséggel hosszú távú promóciós eszköz, hatékony reklámfelület, amit saját igényeid alapján használhatsz

Feliratozás

Régóta bevált klasszikus matricázás. Rövid üzenetek megjelenítésére alkalmas. Gondolunk itt a vállalkozásod adataira, tevékenységeire, szlogenedre. Legnagyobb előnye a költséghatékonyság. Mivel rövid üzenetek szerepelnek az autón, így kiemelten hatékony is. Sokan imázsreklámra használják ezt a típusú matricázást: például egy nagyobb flotta esetén az autón csak a logót és a webcímet jelenítik meg. Impozáns látni ilyen matricával ellátott flottát.

Részleges autómatricázás

A teljes felületű autómatricázás és a feliratozás ötvözete. Az autó egyik részén feliratokat, míg a másik felén nyomtatott képeket, grafikai elemeket helyezünk el. Legnagyobb előnye, hogy kreatívabb, látványosabb , mint az autófeliratozás. Itt nem csak a vállalkozásod adatait tűntetheted felhanem az autó karosszériáján nyomtatott képeket, grafikai elemeket jeleníthetsz meg.

Teljes autómatricázás

Erre mondanánk a köznyelvben, hogy “full extra”, azaz az autóreklámozás csúcsa. Itt az autó teljes karosszériáját bematricázzuk (kivéve a nem fényezett elemeket, mert arra nem ragasztható a fólia). Ki az, aki nem csodálkozik rá, mikor lát egy teljesen befóliázott teherautót, látványos dizájnnal? Szeretnél ilyet? Itt a lehetőség! Az egész autódat be tudjuk matricázni bármilyen merész ötletről is van szó. Itt már csak a fanzázia és a kreativitás szabhat határt. Ha még nincs grafikád, az sem gond, grafikusunk segít a megtervezésben is. Vagy akár referenciánk közül is gyűjtögethetsz ötleteket az induláshoz.