Mosható falmatrica akár 5 év garanciával

Napjainkban újra szezonját éli a falfelületek díszítése, akár humorral, akár szépséggel. Bármekkora felületet is álmodsz meg, mi megoldjuk a kivitelezést. A kreativitásnak csak a képzeleted szab határt! Mi pedig segítünk, hogy magas minőségű, tartós megoldással váljon a falmatrica az enteriőr természetes alkotóelemévé..

Falat dekorálnál?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes falmatricát szeretnél

A falmatricád készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Mosható matrica (vizes ronggyal törölhető), beltéren nem fakul, akár 5 év garanciával. Folyamatos figyelem, csíkmentes nyomat. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk falmatricára, szakértő kollégáink telepítik a falfelületre.

Miért jó választás a falmatrica?

Bármekkora felületet matricázhatunk (nincs korlát, illesztjük a felületeket). A minőségi nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk az elképzelésedet, kreativitásodnak csak a fantáziád szabhat határt, hiszen bármit ki tudunk nyomtatni a matricára. Egyedi formájú matrica tervedet is megvalósítjuk, legyen az akár felirat, akár kép. Otthoni vagy irodai környezetben egyaránt jó választás, hatásos imázs reklám