Minőségi molinó 100% garanciával

Gyors és egyszerű telepíteni és eltávolítani is. Ideális reklámfelület rendezvényekhez vagy szezonális hirdetésekhez, akár hosszú távra. Szintén kiváló munkaterületek eltakarására a kíváncsi szemek elől.

Megtetszett a molinó?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes molinót szeretnél

A molinód elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk a ponyvára, szakértő kollégáink precízen visszasütik az anyag szélét, majd gondosan elhelyezik rajta a rögzítésre szolgáló fémgyűrűket, az úgynevezett ringliket. Ezután csak rajtad áll, hogy hol talál majd magának új otthont az elkészült molinó.

Miért jó választás a molinó?

A molinó bármekkora lehet, hiszen több darabból is össze lehet illeszteni. Felszerelése és eltávolítása rendkívül egyszerű, gyorsan cserélhető. Tartós, az UV sugárzásának 3-5 évig ellenáll. Óvatosan tisztítható.