A padlómatrica inspiráló munkakörnyezet vagy akár látványos vevőcsalogató reklámfelület

A vizuál-kommunikáció királynője, a padlómatrica, minden álmodat valóra váltja: képes akár 3D hatását bevetve elcsábítani a rá szemet vetőket.

Megtetszett a padlómatrica?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes padlómatricát szeretnél

A matricád elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Csúszásmentes, felület, akár 1 év garanciával. Folyamatos figyelem, csíkmentes nyomat. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk matricára, szakértő kollégáink vastag laminátummal látják el a felületet és telepítik a felületre.

Miért jó választás a padlómatrica?

Kreatív eszköz, ami kitűnik a tömegből, kampányod, üzleted tökéletes kiegészítő reklámfelülete lehet. Vastag laminálóval (fedőfólia, ami védi a matricát) akár 1 évig is rendelkezésedre állhat. A nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet. Egyedi formákat is tudunk kivágni, legyen szó akár feliratról, akár képről.