A padlómatrica inspiráló munkakörnyezet vagy akár látványos vevőcsalogató reklámfelület

A vizuál-kommunikáció királynője, a padlómatrica, minden álmodat valóra váltja: képes akár 3D hatását bevetve elcsábítani a rá szemet vetőket.

Megtetszett a padlómatrica?

Ha igényes padlómatricát szeretnél

A matricád elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Csúszásmentes, felület, akár 1 év garanciával. Folyamatos figyelem, csíkmentes nyomat. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk matricára, szakértő kollégáink vastag laminátummal látják el a felületet és telepítik a felületre.

Miért jó választás a padlómatrica?

Kreatív eszköz, ami kitűnik a tömegből, kampányod, üzleted tökéletes kiegészítő reklámfelülete lehet. Vastag laminálóval (fedőfólia, ami védi a matricát) akár 1 évig is rendelkezésedre állhat. A nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet. Egyedi formákat is tudunk kivágni, legyen szó akár feliratról, akár képről.

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!