Roll up - minőségi szerkezettel, akár 3 év garanciával

Feldobnád bemutatótermed vagy ügyféltered dekorációját? Szükséged lenne hordozható reklámfelületre, amit rendezvényre magaddal is vihetsz? Megtaláltad! Ez bizony a Roll up!

Te is szeretnél Roll up-ot?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes Roll upot szeretnél

Roll up-od készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk a Roll up filmre. Minőségi, időtálló roll up filmet használunk, melynek nem hajlik vissza a széle, tartós és időtálló. Szakértő kollégáink telepítik a Roll up filmet a szerkezetbe. Beltéren akár 3 év garanciát vállalunk.

Miért jó választás a Roll up?

Bármikor könnyen szét és összeszerelhető, minőségi szerkezet, kényelmes dobozban szállítható. Használhatod cégednél vagy rendezvényen, kiállításon meg tudsz jelenni. A filmet (így hívják a felületet) bármikor cserélheted, ezáltal állandó és időszakos akciók megjelenítésére is alkalmas. Többféle méretben is elérhető (80 cm - 150 cm szélességig). Könnyen tisztítható felület (vizes ronggyal)