Professzionális reklámtábla nyomtatás

Vállalkozásod első és alapvető megjelenési formája reklámtábla, ahol először feltűnteted tevékenységedet, szolgáltatásaidat, logódat, szlogenedet, elérhetőségedet. Sokféle anyagból választhatsz igényeidtől függően. A reklámtábla legfőbb célja, hogy felkeltse az ügyfél figyelmét és odaterelje az üzletedhez. Egy forgalmas csomópontban elhelyezett reklámtábla gyorsan megtérülő választás lehet.

Megtetszett a reklámtábla?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes reklámtáblát szeretnél

A reklámtáblád elkészítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől, a kivitelezésig. Akár 5 év garanciát adunk, hiszen időtálló dibond, habosított PVC és plexi anyagokkal dolgozunk, specifikusan kültérre és beltérre. Az elkészült grafikai anyagot kiváló minőségben nyomtatjuk matricára, szakértő kollégáink telepítik a táblát a megadott felületre.

Miért jó választás a reklámtábla?

tartós dibond, habosított PVCből és plexi anyagokból készül, így akár 3-5 évig is használható. A rövid üzenetek hatékonyan jutnak el a potenciális vásárlókhoz. Egyedi méretekben is elérhető, a digitális nyomtatásnak köszönhetően garantáltan minőségi terméket kapsz. Változatos kreatív formák, képek megjelenítésére alkalmas.