Hűtőmágnes fényképpel, emblémával - akár 3 nap alatt

Lehet egyszerű, mégis személyre szabott meglepetés - kedves apró, de figyelmes apróság egy fényképes hűtőmágnes. De ha céges eseményre, rendezvényre, workshopra készülsz, s ehhez logózott, emblémázott,osztogatható reklámhordozót szeretnél, ideális promóciós ajándék az egyedi hűtőmágnes.

Vonz a hűtőmágnes?

Akik már megbíztak bennünk

Az évek során megannyi nagyszerű partnerrel volt szerencsénk együttműködni, a mikrovállalkozástól az egészen nagy cégekig Közös erővel dolgoztunk azért, hogy megjelenésük megnyerje vásárlóikat, ügyfeleiket.

Csatlakozz Te is elégedett ügyfeleink táborához!

Ha igényes hűtőmágnest szeretnél

Az egyedi hűtőmágnes készítése a legnagyobb gondossággal történik a tervezéstől a kivitelezésig. Vállaljuk stancolt (formára vágott) hűtőmágnesek készítését is, akár 3 év garanciával.

Szeretnél teljesen egyedi céges megjelenítést?

A hűtőmágnes kiváló választás, mert különböző méretekből választhatsz. A minőségi nyomtatásnak köszönhetően gyönyörű színekben gyártjuk le az elképzelésedet, kreativitásodnak csak a képzelet szabhat határt, hiszen bármilyen hűtőmágnest ki tudunk nyomtatni. Rendkívül hatásos reklámhordozó, egyedi formájú mágnesedet is el tudjuk készíteni.